06-43469416

Gourmetten paaldiner paasdagen BBQ de Purmer

Deel dit bericht van
BBQ de Purmer

Webshop voor vleesbestellingen en gourmetten tijdens de Paasdagen

BBQ de Purmer heeft sinds eind Februari een webshop, zodat u nog makkelijker uw vlees kunt bestellen. Ideaal voor het bestellen van de lekkerste worsten, borrelhapjes, een BBQ-vleespakket, Gourmet arrangementen en andere ambachtelijke en betaalbare vleesproducten. 

We bezorgen de pakketten op de gewenste dag in Purmerend en omstreken. Op vrijdag en zaterdag kunnen de pakketten ook opgehaald worden tussen 13:00 en 15:00 uur en op zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur, op de Flevostraat 172 in Purmerend.  
En wat ook handig is: Bestellingen kunnen direct online afgerekend worden of betaald worden bij bezorging.

Met de paasdagen voor de deur is de de webshop wel zo gemakkelijk om een paas etentje feestelijk te maken. U hoeft de deur niet eens uit: bestellingen worden ook met en rond de paasdagen bezorgd. 
We hebben bijvoorbeeld complete gourmetschotels in het assortiment en die zijn ideaal voor een heerlijk Paasdiner met vrienden, familie en het gezin. Handig is dat we een basis gourmetschotel hebben, en een gourmetschotel compleet; het woord zegt het al compleet met vlees, brood groenten en sauzen en pannenkoekenmix. Alle ingrediënten voor een geslaagd diner met pasen. Voor ieder wat wils… Daarnaast hebben we ook heerlijke borrelhapjes en uiteraard onze diverse soorten ambachtelijke worsten. 

We zijn blij met alle enthousiaste reacties over onze webshop en hopen ook jullie bestelling binnenkort te ontvangen. Kijk zelf veilig online in onze webshop en geniet binnenkort van onze heerlijke producten.
BBQ de Purmer blijft natuurlijk even betrokken en benaderbaar zoals jullie al van ons gewend waren. Dus heb je speciale verzoeken of wensen voor jouw vleesbestelling? Dan horen we het graag. 

Frank en Clenda

BBQ de PurmerDeel dit bericht van
BBQ de Purmer

Wegens drukte met onze Catering en arrangementen doen we geen gourmet pakketten. We wensen iedereen feestdagen!