06-43469416

Van vakslager naar BBQ-Expert, BBQ de Purmer is barbecue specialist met maakt met passie en kennis de heerlijkste BBQ gerechten.  
Frank Bekebrede komt uit het slagersvak. En tja… dan werd er wel eens gevraagd of hij de BBQ kan verzorgen op een feest. Graag zelfs, was dan het antwoord. Maar wel op de juiste manier! Het worstje en drumstickje kennen we nu wel. Nee, Frank werkt uitsluitend met topvlees en de beste ingrediënten.

Na het zoveelste BBQ feest besloot Frank een bedrijf op te zetten hetgeen resulteerde in BBQ De Purmer. Steeds vaker toverde hij een feest om in een culinaire sensatie. De BBQ-hero wordt hij zelfs genoemd.

En dat resulteert in tevreden klanten en een groeiend bedrijf. Begin 2019 beschikt BBQ de Purmer over een ruime en professionele keuken en bedrijfsruimte. Van daaruit leveren we ook Catering voor alle feesten en evenementen.

Om het management te versterken en structureren is Clenda Bekebrede erbij gekomen. Samen met alle andere collega’s staat BBQ de Purmer altijd voor u klaar!

Wilt u uw feest of evenement tot succes maken, BBQ de Purmer denkt met u mee, leeft zich in en zorgt voor de heerlijkste buffetten en catering. Neemt u contact op voor meer informatie en als u vragen heeft?

 

 

Wegens drukte met onze Catering en arrangementen doen we geen gourmet pakketten. We wensen iedereen feestdagen!