06-43469416

Oklahoma smoker BBQ de Purmer voor feesten

Deel dit bericht van
BBQ de Purmer

Nieuwe BBQ Oklahoma smokers binnen

BBQ de Purmer is ontzettend blij met onze nieuwe Oklahoma smokers. Na een diefstal in maart waren we onder andere een groot deel van onze mooie barbecues kwijt. Daar hebben we het nu maar niet over. Want we zijn blij met onze nieuwe Oklahoma smokers. We kunnen eindelijk weer uitpakken op feesten, bedrijfsevenementen, bruiloften, partijen en noem maar op!

Voor wie het nog niet wist:
BBQ Specialist de Purmer verzorgt traditionele barbecues en culinaire verrassingen op de Oklahoma BBQ, een speciale buitenkeuken, de Oklahoma Smoker. Dit is één van de grootste barbecues van Nederland. Ideaal voor een bijzonder bedrijfsfeest, maar we komen ook graag bij u thuis langs. We bezorgen u gegarandeerd een onvergetelijke barbecue. Voor de kleinere feestjes hebben we ook de beschikking over een 13 inch smoker. De Smoker, voor een bijzondere barbecue. Op de Smoker kunnen we grillen, barbecuen en roken. Anders dan een traditionele barbecue, garandeert de Smoker een gelijkmatige temperatuur. Dit is erg belangrijk bij grillen, barbecuen en roken. Onze Smoker brand op hout van fruitbomen uit de Beemster. Dit geeft vlees, vis, groente of brood een heerlijke smaak. Alle gerechten worden door twee ervaren braadmeesters bereid. Ook voor een traditionele barbecue Wij verzorgen ook complete barbecues op een traditionele barbecue. Ideaal voor tuin- en bedrijfsfeesten. Hiervoor hebben we standaard arrangementen. Neem voor meer informatie, of voor reservering van onze traditionele barbecue of speciale buitenkeuken, contact met ons op.
Speciaal voor de kinderen: poffertjes Voor kinderen die niet van vlees of vis houden hebben we de perfecte oplossing in huis; onze eigen poffertjeskraam. Naast een perfecte barbecue zorgen we graag voor heerlijke ambachtelijk gebakken poffertjes, voorzien van poedersuiker en echte Nederlandse roomboter. Een echte verwennerij voor kinderen!

Heeft u binnenkort een feest of evenement? We komen graag samen met u het feest tot smaakvol succes maken! Neemt u contact met ons op?

Deel dit bericht van
BBQ de Purmer

Wegens drukte met onze Catering en arrangementen doen we geen gourmet pakketten. We wensen iedereen feestdagen!